SELKRIG PERFORMANCE UNIT

Selkrig Performance Unit

Selkrig Performance Unitin muodonmuutos COVID-19 takia

14.03.2020 aaron selkrig

Selkrig Performance Unitin muodonmuutos COVID-19 takia

DISKLEIMERI: Me totta kai pidätämme oikeudet muuttaa toimintaamme jos/kun parempaa tietoa tulee saataville terveydenhuollon ammattilaisilta tai valtion viranomaisilta. Joten ei kannata olettaa, että hakkaisimme päätämme seinään, mikäli tilanne muuttuu.

Read in ENGLISH from HERE.

48 tuntia sitten ilmoitimme sulkevamme kuntosalimme ja lopettavamme face-to-face -valmennuksen COVID-19 takia.

Päätös tehtiin välittömästi kuultuamme Elixia Tapiolan sulkemisesta.

Suomen johtavana korkean tason valmennus- ja kuntosalipalveluna päätimme, ettemme jää toimettomiksi.

Huolimatta kurjasta tilanteesta toimialallemme ja koko yhteiskunnalle, olemme onnistuneet panemaan tiimimme toimeen, tunnelma on korkealla ja tilanne näyttää lupaavalta.

Toisinaan kutsumme 28-päistä tiimiämme “hulluksi merirosvolaivaksi”, joka on ketterä ja täynnä hieman outoja, mutta mahtavia ja motivoituneita tyyppejä. Toivottavasti tämän lukeminen auttaa ymmärtämään miksi.

Lopuksi, me olemme sitoutuneet pitämään asiakkaamme terveinä tämän arvaamattoman ajan läpi. Alta voit lukea miten aiomme hoitaa homman.

Joten, meno on ollut seuraavanlaista.

Konseptimme täysi muodonmuutos

Ilmoitettuamme palvelumme sulkemisesta torstaina kello 18:00, aloimme välittömästi suunnitella, kuinka pidämme asiakkaamme hyvässä kunnossa ja terveinä.

Pyyhkäisimme pölyt vanhojen online-järjestelmiemme päältä ja kartoitimme, mikä olisi paras mahdollinen etäpalvelu, jota voisimme tarjota.

Ensimmäisten valmentaja-asiakas -puheluiden tapahtuessa eräs valmentajistamme hoksasi tarjota ulkoilmatreenejä (terveys-/turvallisuuskysymyksistä alla enemmän).

Tämä osoittautui loistavaksi ideaksi. Tällä hetkellä noin 200 asiakastamme ovat valinneet ulkoilmatreenit valmentajansa kanssa. He samalla jatkavat ruokavalio- ja elämäntapavalmennusta normaaliin tapaan.

Jotta saisimme homman toimimaan, ostimme liudan treenivälineitä ja vuokrasimme pienen armadan autoja. Nyt valmentajamme ovat “hampaisiin asti aseistautuneita” tarjotakseen parasta mahdollista valmennusta ympäri pääkaupunkiseudun.

Sopeudu ja selviydy

Teille, joita kiinnostaa asian yrittäjyyspuoli voimme kertoa, että uskomme avaimen nopeaan toimintaamme olevan se, että useat valmentajamme – jotka tekevät töitä toiminimillä – omistavat osan SPU:sta.

Pidimme aiemmin hätäkokouksen ja lupasimme, että firma voisi tarjota 2000€/kk lainan jokaiselle valmentajalle elinkustannusten kattamiseksi.

Kaikki kuitenkin ymmärsivät, että jos tilanne jatkuisi kuukausia se voisi merkitä firman loppua. Näin siksi, että äkillinen 70 000/€ kulujen kasvu ei ole helppo tinki start-upille hoidettavaksi.

Mutta, kahden viime vuorokauden tapahtumien perusteella näyttää siltä, että pystymme maksamaan – emme lainaamaan – valmentajiemme palkat.

Olemme erittäin ylpeitä koko valmennustiimistämme, joka on mennyt kauas mukavuusalueensa ulkopuolelle, ottanut puhelimet käteen ja selittänyt tilanteen asianosaisille. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman tehokasta tiimityötä.

Turvallisuuskysymykset

Kuten sanottu, tavoitteemme on pitää kaikki niin terveinä ja hyvässä kunnossa kuin mahdollista.

Onnistuaksemme tässä pidämme ensiksi huolta siitä, että asiat eivät mene huonompaan suuntaan. Tämä tarkoittaa tartuntojen estämistä ja asiakkaidemme terveyden ylläpitoa.

Tämän lisäksi haluamme mahdollisuuksien mukaan edistää ja parantaa asiakkaidemme kuntoa ja terveyttä, jotta he ovat sitkeässä kunnossa tulevia viikkoja ja kuukausia varten.

Ensimmäisen tavoitteen saavuttamiseksi olemme asettaneet voimaan seuraavat linjaukset ulkoilmaharjoitteluun liittyen:

  1. Asiakasta ei saa koskea LAINKAAN.
  2. On ylläpidettävä 2+ metrin etäisyys KOKO AJAN.
  3. Välineet on puhdistettava aina ennen kuin toinen ihminen koskee niihin.
  4. Harjoittelun haastavuus on pidettävä tasolla 8/10 tai alle.

Ensimmäiset kolme linjausta perustuvat terveydenhuollon ammattilaisilta saamiimme neuvoihin ja yleisiin voimassa oleviin linjauksiin. Olemme valinneet aina tiukemman neuvon/säädöksen, jos on täytynyt valita kahden välillä.

Neljäs linjaus on hyvä yleinen suuntaviiva flunssakautta koskevaan liikuntaan, jotta voidaan välttyä liian rajulta rasitukselta. Treenistä kiinostuneet voivat googlettaa “RPE and training” lukeakseen lisää aiheesta.

Jatkuva kehittyminen

Toisen tavoitteen saavuttamiseksi panostamme enemmän kuin koskaan ravinto- ja elämäntapavalmennukseen.

Koulutamme jokaista valmentajaamme viikottain liittyen harjoitteluun ja ruokavalioon.

Tämän lisäksi opetamme elämäntapamuutoksiin liittyvää psykologiaa ja erityistekniikoita, kuten “motivaatiohaastattelua” (engl. “motivational interviewing”). Näin valmentajillamme on työkalut ratkaista käytännöllisiä ja psykologisia haasteita, joita ihmisillä tulee vastaan elämäntapamuutoksia tavoitellessa.

Me uskomme, että terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä, erityisesti tänä aikana kun moni voi tarvita poikkeuksellisen paljon lääketieteellistä apua.

Ulkoilma ja online

Ulkoilmatreenimme ovat hyvin organisoituja. Valmentajamme ovat suunnittelleet ne vuosien käytännön ja akateemisen kokemuksen perusteella.

Mutta, ulkoilmatreenit eivät välttämättä ole vaihtoehto kaikille. Tätä varten koulutamme parhaillaan jokaista valmentajaamme tarjoamaan tehokasta online-valmennusta.

Suurin osa online-valmennuksesta kaatuu kommunikaation ja vastuun (accountability) puutteeseen. Me emme halua tehdä samaa virhettä.

Online-valmennuksessamme jokainen asiakas saa kaksi viikottaista videopuhelua ja pääsyn päivittäisiin ryhmävideopuheluihin. Lisäksi annamme pääsyn ilmaiseen Facebook-ryhmään, jossa valmentajamme antavat ohjausta treeniin, ravintoon ja elämäntapamuutoksiin liittyen.

Keskustelemme myös parhaillaan ateriapalvelusta kotiinkuljetuksen mahdollisuudella. Näin asiakkaamme voivat tilata terveellisiä aterioita suoraan kotiinsa, noudattaen samalla tiukkoja hygieniavaatimuksia.

Lopuksi

Kenelle tahansa tätä lukevalle neuvomme on, että pyri pitämään itsesi niin terveenä ja hyvässä kunnossa kuin pystyt.

Olen erittäin kiitollinen asiakkaillemme, jotka ovat olleet äärimmäisen uskollisia viime päivinä.

Lisäksi olen erittäin ylpeä, että tiimimme on osoittanut yrittäjyyshenkisyyttä sekä sopeudu-ja-selviydy -asennetta yli odotusten.

No Excuses. Just Results.

-Aaron Selkrig, toimitusjohtaja ja perustaja

P.S. Jos haluat liittyä ilmaiseen Facebook-ryhmäämme, klikkaa TÄSTÄ.

P.P.S. Mikäli tämä päivitys oli kiinnostava tai hyödyllinen sinulle, arvostaisimme jos jakaisit sen sosiaalisessa mediassa. Kiitos!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Book a free trial session

Just fill in your details or give us call on 044 260 1433

We value your privacy We and our partners use technologies, such as cookies, and process personal data, such as IP addresses and cookie identifiers, to personalize ads and content based on your interests. Please choose your consent preference for the use of this technology.